Exclusieve, handgemaakte collectie vervaardigd uit platina of goud waarin gecertifieerde top-diamanten in verschillende slijpvormen worden verwerkt.

TVW Creaties
Van schets tot product

Eigen ontwerpen

De TVW-collectie is een exclusieve, handgemaakte collectie vervaardigd uit platina of goud waarin gecertifieerde top-diamanten in verschillende slijpvormen worden verwerkt.

Juweel branden TVW Collectie

Puur vakmanschap

Wij adviseren u graag in ons atelier voor het creƫren van een nieuw juweel of het aanpassen van een juweel dat u reeds hebt. Heeft u nog een oud juweel of een waardevolle edelsteen en wilt u er graag een hedendaagse juweelcreatie van laten maken? Wij bekijken met u wat de mogelijkheden zijn om een uniek juweel te ontwerpen en te vervaardigen.

Voor de momenten van het leven

Maak de mooie momenten van het leven onvergetelijk.

Dankzij de uitzonderlijke elementen van de TVW-collectie, zijn de juwelen echte haute joaillerie! Het directe contact met u inspireert ons telkens weer tot unieke creaties.

Ontdek het volledig aanbod TVW Creaties

Kom zeker eens langs in onze winkel om het volledige aanbod te ontdekken. Je kan ook op afspraak langskomen. Dan reserveren wij voor u tijd, op een passend moment naar uw voorkeur om het volledige aanbod TVW Creaties te bekijken.

Maak een afspraak
Website design & development by