Het aanbod merkjuwelen in onze winkel heeft een grote verscheidenheid. Een meerwaarde voor ieders smaak en stijl. Een uiteenlopende collectie van tijdloos-klassiek, hedendaagse juwelen tot sublieme en exclusieve ontwerpen.

Atelier TVW

Maak de mooie momenten van het leven onvergetelijk.

Atelier TVW is een exclusieve, handgemaakte collectie vervaardigd uit platina of goud waarin gecertifieerde top-diamanten in verschillende slijpvormen worden verwerkt. Deze uitzonderlijke elementen maken van Atelier TVW echte haute joaillerie!
Maak de mooie momenten van het leven onvergetelijk.

Ontdek Atelier TVW
Antonellis

Antonellis in Temse NIEUW!

De collecties van Antonellis: "WIe zegt dat er een speciale gelegenheid nodig is om je mooiste juwelen te dragan?"

Ontdek Antonellis
Bigli

Opgericht in 1997 en onderscheidt zich niet alleen door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en het uiterst vakkundige zetwerk.

Het Belgische merk BIGLI is één van de meest vernieuwende spelers in de juwelen-branche. BIGLI opgericht in 1997 onderscheidt zich niet alleen door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en het uiterst vakkundige zetwerk.
BIGLI juwelen hebben vaak unieke kleuren dankzij een ambachtelijke techniek waarbij verschillende lagen van edelstenen op elkaar worden aangebracht. Door deze techniek krijgen deze edelstenen een ander en dieper kleurtimbre.

Ontdek Bigli
Roos

Elk juweel uniek

ROOS1835, Het Belgische merk dat wordt getypeerd door een bijzonder samenspel tussen roos geslepen diamanten en briljanten.

Dit samenspel van verschillende slijpvormen van diamant geeft de juwelen een zeer unieke uitstraling. De roosgeslepen diamanten geven de sieraden een aparte ingetogen gloed.

Terwijl de kleine briljanten zorgen voor een extra schittering. deze combinatie van de verschillende slijpvormen van diamant vormen een hele puzzel, zo is elk juweel uniek.

Ontdek Roos
Flanders Collection Juwelen

Klassiek en tijdloos.

De Flanders collectie onderscheidt zich door de wereldbefaamde Flanders-geslepen diamanten met een uitzonderlijke schittering die erin gezet zijn. Deze uitgebreide collectie is klassiek en tijdloos.

Ontdek Flanders Collection Juwelen
Annamaria Cammilli

8 verschillende kleurtinten goud maken deze collectie wereldwijd uniek.

Annamaria Cammilli, van kunstenares uitgegroeid tot het hoofd van een gerenommeerd familiebedrijf gevestigd in Firenze. Dit merk biedt een originele collectie aan die geïnspireerd is door de natuur. De productie wordt voor 100% gemaakt in Italië met speciale afwerkingen en vele mogelijkheden. Maar liefst 8 verschillende kleurtinten goud maken deze collectie wereldwijd uniek.

Ontdek Annamaria Cammilli
Atelier-P

Antwerp Est 1865

Atelier P biedt u tijdloze ringen met een eindeloos combineerplezier. Hierdoor ontwerpt u als het ware uw eigen ringen. Deze jarenlange ervaring & vakmanschap garanderen u de hoogste kwaliteit.

Atelier P, een vernieuwend Belgisch juwelenmerk met zijn roots naar het atelier van goudsmid Petrus Boschmans opgericht in 1865. In dit familie-atelier zijn nu terug creaties ontworpen met een knipoog naar de collectie van Petrus en zijn kinderen. Het feit dat die trouw- en verlovingsringen na meer dan 100 jaar nog steeds erg populair zijn, geeft een indicatie dat "sommige dingen bedoeld zijn om lang mee te gaan".

Ontdek Atelier-P
Chimento

ITALIAN EXCELLENCE

Een perfecte mix van Italiaanse traditie en design.

Met hun ontwerpen willen ze de dromen van hedendaagse vrouwen vertalen naar juwelen die kostbaar, maar ook draagbaar zijn.

De unieke mix van creativiteit, vakmanschap en zorg voor detail maken dat het merk synoniem geworden is voor topkwaliteit. 

Ontdek Chimento
logo
Website design & development by