Het aanbod merkjuwelen in onze winkel heeft een grote verscheidenheid. Een meerwaarde voor ieders smaak en stijl. Een uiteenlopende collectie van tijdloos-klassiek, hedendaagse juwelen tot sublieme en exclusieve ontwerpen.

TVW Creaties

Maak de mooie momenten van het leven onvergetelijk.

De TVW-collectie is een exclusieve, handgemaakte collectie vervaardigd uit platina of goud waarin gecertifieerde top-diamanten in verschillende slijpvormen worden verwerkt. Deze uitzonderlijke elementen maken van de TVW-collectie echte haute joaillerie!
Maak de mooie momenten van het leven onvergetelijk.

Ontdek TVW Creaties
Bigli

Opgericht in 1997 en onderscheidt zich niet alleen door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en het uiterst vakkundige zetwerk.

Het Belgische merk BIGLI is één van de meest vernieuwende spelers in de juwelen-branche. BIGLI opgericht in 1997 onderscheidt zich niet alleen door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en het uiterst vakkundige zetwerk.
BIGLI juwelen hebben vaak unieke kleuren dankzij een ambachtelijke techniek waarbij verschillende lagen van edelstenen op elkaar worden aangebracht. Door deze techniek krijgen deze edelstenen een ander en dieper kleurtimbre.

Ontdek Bigli
Roos

Compromisloze keuze voor kwaliteit.

Wat de sieraden van Roos zo bijzonder maakt, is de compromisloze keuze voor kwaliteit.
Roos werkt uitsluitend met de mooiste diamanten en de beste materialen. De vormgeving en het vakmanschap zijn verbluffend. Ontdek onze collecties die u werkelijk zullen laten schitteren!

Ontdek Roos
Flanders Collection Juwelen

Klassiek en tijdloos.

De Flanders collectie onderscheidt zich door de wereldbefaamde Flanders-geslepen diamanten met een uitzonderlijke schittering die erin gezet zijn. Deze uitgebreide collectie is klassiek en tijdloos.

Ontdek Flanders Collection Juwelen
Annamaria Cammilli

8 verschillende kleurtinten goud maken deze collectie wereldwijd uniek.

Annamaria Cammilli, van kunstenares uitgegroeid tot het hoofd van een gerenommeerd familiebedrijf gevestigd in Firenze. Dit merk biedt een originele collectie aan die geïnspireerd is door de natuur. De productie wordt voor 100% gemaakt in Italië met speciale afwerkingen en vele mogelijkheden. Maar liefst 8 verschillende kleurtinten goud maken deze collectie wereldwijd uniek.

Ontdek Annamaria Cammilli
Atelier-P

Antwerp Est 1865

Atelier P biedt u tijdloze ringen met een eindeloos combineerplezier. Hierdoor ontwerpt u als het ware uw eigen ringen. Deze jarenlange ervaring & vakmanschap garanderen u de hoogste kwaliteit.

Atelier P, een vernieuwend Belgisch juwelenmerk met zijn roots naar het atelier van goudsmid Petrus Boschmans opgericht in 1865. In dit familie-atelier zijn nu terug creaties ontworpen met een knipoog naar de collectie van Petrus en zijn kinderen. Het feit dat die trouw- en verlovingsringen na meer dan 100 jaar nog steeds erg populair zijn, geeft een indicatie dat "sommige dingen bedoeld zijn om lang mee te gaan".

Ontdek Atelier-P
logo
Website design & development by