Wij presenteren u een immens aanbod trouwringen in onze winkel. Wit, geel, roos tot zwart goud met of zonder briljanten. Alle stijlen van speels, klassiek, organisch tot heel creatief design. De keuze van je trouwringen is heel persoonlijk, kies daarom met je hart. Omdat je trouwring het enige is dat je nog draagt na je huwelijksfeest, garanderen wij je dat onze ringen voor altijd zijn.

Flanders Collection Trouwringen

Klassiek en tijdloos met een mooi aanbod van onder meer verlovingsringen en trouwringen.

De Flanders collectie onderscheidt zich door de wereldbefaamde Flanders-geslepen diamanten met een uitzonderlijke schittering die erin gezet zijn. Deze uitgebreide collectie is klassiek en tijdloos met een mooi aanbod van onder meer verlovingsringen en trouwringen.

Flanders 2020
Deze solitaires en trouwringen zijn met de computer ontworpen om perfect tegen elkaar te passen. De solitaires krijgen hierbij een gravure. Wanneer U na uw verloving een passende trouwring wenst, dan weet Thierens Van Wauwe direct of uw solitair van dit programma deel uitmaakt.

Perfect aan elkaar aangepast tot op een tiende van een millimeter...

Ontdek Flanders Collection Trouwringen
Mémoire

Briljant moments, precious memories.

De herinneringen die je het meest koestert verdienen een schitterend aandenken.
Mémoire is een collectie gouden ringen waarmee je je meest dierbare momenten voor eeuwig in je hart sluit. De Mémoire collectie nodigt je uit in een gamma hoogwaardige ringen, afgewerkt met briljanten van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Elke diamant wordt minutieus met de hand gezet.
Deze ring kan met je meegroeien. Bij elke mijlpaal in je leven zoals het behalen van een diploma, de geboorte van je baby of je huwelijksverjaardag kan je een diamant laten bijplaatsen.

Ontdek Mémoire
Aurodesign

De prestigieuze trouw- en vriendschapsringen collectie van Thierens Van Wauwe.

AURODESIGN is de prestigieuze trouw- en vriendschapsringen collectie van Thierens Van Wauwe. Je vindt er ontwerpen van diverse designers. Uiteenlopende stijlen, materialen en afwerkingen. Creativiteit en vakmanschap geven het bijzondere karakter aan de AURODESIGN-ring.

Ontdek Aurodesign
Traditions

Ontwerp je eigen trouwring.

Traditions is een collectie met eindeloze keuzemogelijkheden. Ze houdt vast aan traditionele waarden en pure vormgeving.
Kies uit 6 klassieke vormen van strak tot rond en zoek de ring uit die je het beste past. Vervolgens heb je de keuze van het materiaal en de afwerking waaruit je ring gemaakt wordt. Geel goud, wit, champagne of rood goud en platina.

Ontdek Traditions
F'OrU

Voor de liefde, voor elkaar, voor de natuur.

Hou je van de grillige vormen van de natuur? Koester deze prachtige natuurlijke uitstraling in je trouw- of vriendschapsring. De collectie f'OrU symboliseert handmade organische ontwerpen van een duurzame en uitzonderlijke hoge kwaliteit.
Bij f'OrU vind je de niet alledaagse trouw- of partnerringen. Voor eigentijdse koppels, voor elkaar en voor altijd.

Ontdek F'OrU
Website design & development by