Het betere Zwitserse uurwerk vindt u terug in de etalage van Thierens Van Wauwe. Horloges met kwalitatieve eigenschappen in combinatie met hoogwaardige materialen voor de juiste precisie van tijd.

Longines

Elegantie, traditie en prestaties

Longines is sinds 1832 in Saint-Imier in Zwitserland gevestigd. Zijn expertise op het gebied van uurwerken weerspiegelt een sterke toewijding aan traditie, elegantie en prestaties. Met vele jaren ervaring als tijdwaarnemer voor wereldkampioenschappen in de sport of als partner van internationale sportfederaties.
Longines is beroemd om de elegantie van zijn uurwerken en staat bekend voor zowel klassieke als sportieve horloges met het gekende gevleugelde zandloperlogo.

Ontdek Longines
Rado

Innovatief design en hightech krasbestendige materialen.

Innovatief design en hightech krasbestendige materialen zijn de essentiële onderscheidende kenmerken van het merk RADO. Als leider in de markt van topkwaliteit is RADO wereldwijd beroemd geworden vanwege zijn onderzoek naar materialen. Het is het gebruik van saffier, keramiek en zelfs hightech diamant die het sterke, unieke karakter van het RADO-horloge creëert.

Ontdek Rado
Website design & development by