Het betere Zwitserse uurwerk vindt u terug in de etalage van Thierens Van Wauwe. Horloges met kwalitatieve eigenschappen in combinatie met hoogwaardige materialen voor de juiste precisie van tijd.

Longines

Elegantie, traditie en prestaties

Longines is sinds 1832 in Saint-Imier in Zwitserland gevestigd. Zijn expertise op het gebied van uurwerken weerspiegelt een sterke toewijding aan traditie, elegantie en prestaties. Met vele jaren ervaring als tijdwaarnemer voor wereldkampioenschappen in de sport of als partner van internationale sportfederaties.
Longines is beroemd om de elegantie van zijn uurwerken en staat bekend voor zowel klassieke als sportieve horloges met het gekende gevleugelde zandloperlogo.

Op zoek naar prestaties en precisie, en toegewijd om haar klanten de best mogelijke service te bieden, is Longines trots om aan te kondigen dat de garantie op alle modellen met antimagnetische silicium balansveer inclusief alle uurwerken van de nieuwe Longines Spirit collectie is verlengd tot vijf jaar.

Ontdek Longines
Rado

“If we can imagine it, we can make it. And if we can make it, we will.”

Rado staat bekend als de absolute meester in materialen omdat het een revolutie teweeg heeft gebracht in de traditionele horlogewereld en erin is geslaagd zich te onderscheiden door high-tech keramiek, ultralichte high-tech keramiek, gekleurde high-tech keramiek en Ceramos in zijn collecties te introduceren.

Rado, die talrijke prestigieuze internationale designprijzen heeft gewonnen en is uitgegroeid tot een van de meest innovatieve horlogemakers ter wereld, is altijd een pionier en leider geweest in het zetten van de norm en het verleggen van de grenzen van innovatie.

Ontdek Rado
logo
Website design & development by