Het betere Zwitserse uurwerk vindt u terug in de etalage van Thierens Van Wauwe. Horloges met kwalitatieve eigenschappen in combinatie met hoogwaardige materialen voor de juiste precisie van tijd.

Longines

Elegantie, traditie en prestaties

Longines is sinds 1832 in Saint-Imier in Zwitserland gevestigd. Zijn expertise op het gebied van uurwerken weerspiegelt een sterke toewijding aan traditie, elegantie en prestaties. Met vele jaren ervaring als tijdwaarnemer voor wereldkampioenschappen in de sport of als partner van internationale sportfederaties.
Longines is beroemd om de elegantie van zijn uurwerken en staat bekend voor zowel klassieke als sportieve horloges met het gekende gevleugelde zandloperlogo.

Op zoek naar prestaties en precisie, en toegewijd om haar klanten de best mogelijke service te bieden, is Longines trots om aan te kondigen dat de garantie op alle modellen met antimagnetische silicium balansveer inclusief alle uurwerken van de nieuwe Longines Spirit collectie is verlengd tot vijf jaar.

Ontdek Longines
Rado

FEEL IT

Rado is bekend als de absolute meester in materialen. Het merk bracht namelijk een omwenteling teweeg in de traditionele horlogewereld en wist zich te onderscheiden door het gebruik van Hightech keramiek in zijn collecties. Bekend voor zijn innovaties en beroemd dankzij verschillende internationale designtrofee ’s. Rado heeft een vernieuwende aanpak en blijft voortdurend zijn grenzen verleggen om esthetische en duurzame uurwerken te ontwerpen.

Ontdek Rado
logo
Website design & development by