De beste kwaliteit selecteren wij voor u uit, met oog voor detail en perfectie. Hiermee maken wij de mooiste parelcolliers en pareljuwelen. Vorm, kleur, glans en afmeting bepalen de waarde van de parels.

Parels rijgen

Parels van de beste kwaliteit

Wanneer u een keuze hebt gemaakt uit onze grote parelcollectie bespreken we samen op welke lengte u uw collier of armband wenst. Hierbij kan u ook zelf uw slot kiezen in het kleur van goud naar uw voorkeur. Nadien rijgen wij in ons atelier uw pareljuweel aan met de hand.

Zoetwater parels

Zoetwater parels

Niet alle parels worden gewonnen uit zeewater. Zoetwaterparels zijn afkomstig uit parelmosselen, die gekweekt worden in meren of rivieren. Deze parels vindt u zowel rond, ovaal en in specifieke, grillige vormen. De kleuren gaan van wit tot roze, oranje en purper. Een enorme variƫteit biedt deze zoetwaterparel u!

Akoya parels

Akoya parels

Dit zijn de meest traditionele parels. Ze worden gekweekt aan de Japanse kust. De kweektijd van deze parel is aanzienlijk hoger dan bij de zoetwaterparel. Hoe langer de rijptijd, hoe beter de kwaliteit van de parel. Akoya parels gaan van diameter 2mm tot 12mm. Ze hebben een typische, mooie uitgesproken glans. Subtiele en tijdloze klasse!

Zuidzee parels

Zuidzee parels

The queen of pearls or pearls for the queen
Zonder twijfel de meest prestigieuze en mooiste onder de parels. Deze Australische parels worden beschouwd als de beste kwaliteit. De Zuidzee parels gaan van 10mm tot 25mm. Ze hebben een witte of zilverwitte kleur. Er bestaat ook een goudkleurige variant. Een uitstekende glans en kwaliteit voor een exclusief juweel of parelcollier!

tahiti parels

Tahiti parels

De meest fascinerende onder de parels. Het unieke, natuurlijke kleurenpalet van Tahitiparels gaat van licht grijs tot diep donkergrijs en zelfs groene grijstinten tot aubergine en zwart. Tahitiparels beginnen bij 8mm en gaan ongeveer tot 20mm.De ideale parel voor een uniek juweel!

logo
Website design & development by